Personalizează camera copilului tău în funcție de nevoile pe care le are

Creator de mobilier pentru copii și decorator

"Am lucrat cu peste 700 de familii și le sunt extrem de recunoscătoare pentru că au ales să investească în produse fabricate în România și să susțină economia locală."

- Fondator
Mama si lemnul

AC FAB08690

Mama și Lemnul - Magazin Online

RIDICARE DIN ATELIER

IN BUCUREȘTI

TRANSPORT ȘI MONTAJ CU ECHIPĂ

ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV

LIVRARE ÎN ROMÂNIA

PRIN CURIER

PLATĂ PRIN TRANSFER

SAU PRIN ORDIN DE PLATĂ

Produsele mele sunt pentru tine daca:

AC FAB08655 1

Lucreaza si tu cu mine!

Sunt alaturi de tine pe telefon 0769 269 849 si pe email admin@mamasilemnul.ro

Ce spun alte mame despre colaborarea cu mine

Mama și lemnul
5.0
Based on 33 reviews
powered by Google
Andreia ZgaroiAndreia Zgaroi
10:05 01 May 24
Produse unicat, de calitate superioara!
mada rizanmada rizan
09:40 02 Apr 24
Produse foarte bune, montaj rapid, calitate foarte buna. Recomand!
Denisa LileDenisa Lile
16:40 17 Feb 24
Un pat ca din povesti! Suntem toți incantati de el, dar mai ales Diego. Acum poate să urce și să coboare când vrea din pat, își aduce cărți cu el și le citește acolo. Somnul a fost întotdeauna bun, dar în perioada răcelilor co-sleepingul a fost o necesitate iar patul acesta a ajuns fix la timp. Am putut să dormim împreună iar eu să fiu liniștită că nu are cum sa cadă din pat noaptea. Mulțumim frumos!!!
Alexandru Liviu TomaAlexandru Liviu Toma
14:46 11 Dec 23
Un pătuț de poveste pentru copii , De calitate , atat structura patului cât și accesoriile foarte atent lucrat la detalii ..
marian cristian opreamarian cristian oprea
16:53 23 Nov 23
Sunt arhitect si-mi place ce vad; abia astept sa iau un pat de indata ce voi incepe pregatirea camerei baiatului meu. Foarte frumos, felicitari!
George LupuGeorge Lupu
14:52 01 Nov 23
A ieșit ceva foarte frumos. ♥️ Ceva ce mi-am dorit mult pentru al meu copil. Multumim pentru tot! 😘
Raluca DiacRaluca Diac
17:34 26 Oct 23
Dupa indelungi cautari, am ales colaborarea cu doamna Alina si a fost cea mai buna hotarare pe care puteam sa o iau!Patul realizat ne-a depasit toate asteptarile, toate cerintele noastre au fost puse in practica, iar dna Alina ne-a oferit si sfaturi foarte utile. Suntem foarte incantati si multumiți de pat si noi parintii, dar mai ales fetita, ca are “pat de fetita mare” 🤍 Recomand cu toata increderea! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mihaela RacamusMihaela Racamus
08:47 12 Oct 23
Colaborare usoara si calitate buna a produsului
Bucur Ioana-RalucaBucur Ioana-Raluca
14:53 18 Sep 23
Sunt tare multumita, este mai frumos ca in poze, recomand
Anca DudescuAnca Dudescu
08:19 04 Sep 23
Cea mai buna colaborare!Alina este super cool, m-a ajutat cu raspuns promt la orice intrebare!Patul impreuna cu salteaua, sunt best match! este foarte frumos patul si salteaua este fix ce trebuie!P.S. asa mi-am dezvatat copilul sa nu mai vrea in brate, inainte de dodo! 😬
Alina MalceaAlina Malcea
20:02 14 Aug 23
Patul a fost realizat foarte bine, din lemn de buna calitate, exact asa cum am dorit iar salteaua a fost livrata in foarte bune conditii. Montajul l-am facut destul de usor. Multumim, Alina, pentru toate detaliile, recomandarile si pentru promptitudine!
Marius NeacsuMarius Neacsu
17:58 13 Aug 23
Suntem foarte multumiti de achizitia facuta. Patutul este superb, foarte rezistent si completeaza perfect camera fetitei nostre. Am fost indrumati cu multa atentie si grija la fiecare pas. Va multumim!
Anamaria MihalacheAnamaria Mihalache
09:16 09 Aug 23
Am comandat un pat pe dimensiuni personalizate. Comunicarea a fost excelenta, foarte amabila și receptiva. Am apreciat foarte mult că a oferit ajutor și cu salteaua, pe aceleași dimensiuni atipice, precum și cu lenjeria de pat. Recomand cu mare încredere!
Maria Luiza FlorescuMaria Luiza Florescu
17:39 14 Jun 23
Patul este foarte frumos, solid și rezistent. Băiețelul meu s-a îndrăgostit iremediabil de el, s-a acomodat foarte repede cu el și de la primirea lui își petrece cel mai mult timpul în camera lui.Salteaua, pernele și lenjeria sunt la fel de minunate.De acum eu dorm liniștită în fiecare seară știind că este în siguranță și nu exista șanse de a pica din el.Mulțumim Alinei pentru colaborare și amabilitate ❤️, cat si celor din echipa care au contribuit la această experiență minunată!P.S. Va urma cu siguranță o nouă comandă în viitor, ne dorim mult și o bibliotecă, sunt foarte frumoase!
Cornelia MituCornelia Mitu
07:44 14 Jun 23
Patutul Cort a fost licitat la o campanie umanitara, unde Alina l-a licitat si eu l-am castigat, banii fiind virati catre aceasta campanie. Patutul a fost foarte repede realizat, livrat si montat. Colaborarea cu Alina a fost foarte buna, ne-am consultat impreuna si am ajuns sa achizitionam si salteaua si lenjeriile tot de la ea. Patul este foarte bine realizat, imbinarile si finisajele sunt foarte bine lucrate, iar calitatea lemnului este foarte buna. In patut se doarme din prima seara, si se doarme bine, copilul de 2 ani a cazut si din pat si nu a avut nicio zgarietura, se sare in el foarte mult si foarte des, prin urmare copilul este fericit si noi la fel. Recomand cu tot dragul Mama si Lemnul by Alina🫶
Ioana ZamfirIoana Zamfir
18:59 26 May 23
Totul la superlativ!!!
Multumesc inca o dată Alina pt toata rabdarea si angajamentul ca dupa lupte grele cu transportorii sa reusesc sa am o bijuterie de pat de la tine tocmai in Elvetia! A fost alegerea perfecta, copiii sunt mai mult decat incantati! Desi e stylish si arata impecabil, patul este si solid si rezistent. Montajul este destul de simplu, ai nevoie doar de putina putere si o autofiletanta. Daca as putea, as da 10 stele!!
Alexandra MecaAlexandra Meca
18:11 17 May 23
Nu exista cuvinte pentru a îi mulțumi Alinei pentru profesionalism, devotament, inspirație . Patul este peste Așteptările noastre. O echipa perfecta a reușit Alina să aibă lângă ea. Conversația cu ea ne-a ajutat foarte mult în alegerea corecta a patului, a dimensiunilor, ne a oferit toate detaliile necesare pentru a ne face să înțelegem tot procesul de realizare a unui pat tip căsuța. Băieții foarte prompți cu livrarea și montajul, foarte curați de altfel. Fetița iubește pătuțul din prima clipa, iar pentru orice mama nu exista o fericire mai mare decât atunci când îți vezi copilul ore în șir cu zâmbetul până la urechi de fericire ca are un pat nou! Recomand cu caldura echipa Mama și Lemnul! Calitatea este excepțională. Mă bucur ca am făcut aceasta alegere de a colabora cu ei pentru realizarea patului micuței. Cei mai buni sunteți voi! Va doresc să aveți continuitate multă, câți mai mulți copii Fericiți pentru ca avem nevoie de oameni ca voi!
Gabriela NeaguGabriela Neagu
07:23 26 Apr 23
Multumim frumos pt tot! Ne bucuram de patut, fetita este tare incantata de el🥰 De asemenea multumim pt amabilitate si profesionalism! Totul a iesit minunat! 🤗
Mirona GrecuMirona Grecu
07:18 26 Apr 23
Colaborarea cu Alina a fost foarte placuta si usoara. Am discutat si am gasit impreuna cele mai potrivite solutii pentru spatiul disponibil, care sa corespunda nevoilor noastre.Livrarea si montajul s-au facut la timp si calitatea produselor corespunde asteptarilor noastre.
Georgiana DolocGeorgiana Doloc
08:23 24 Apr 23
Am trecut de la vestitul divan la patul acesta. Avem un bebe de 6 luni ce a inceput sa vrea sa exploreze singur asa ca ne-am gandit ca avem nevoie de ceva la sol ce sa ii ofere libertatea de a pleca fara sa se loveasca. Acum deja nu mai are stare.Am colaborat minunat cu Alina. Mereu m-a ajutat cu orice sfat aveam nevoie fie legat de pat, culoare sau chiar si bebe.Calitatea este minunata! Miroase a LEMN in camera ceea ce este MINUNAT! Detaliile si atentia cu care e lucrat patul fac diferenta. In plus, biblioteca este superba si asa am reusit sa optimizam spatiul foarte bine in camera.Multumim!
Sandra BotorogeanuSandra Botorogeanu
13:01 19 Apr 23
O recomand din suflet pe Alina! ❤️Atentia la detalii, profesionalismul, implicarea, punctualitatea, creativitatea, increderea pe care o ofera, dar si energia pozitiva pe care o transmite..o definesc in totalitate!Legat de patut..este o poveste! 🥰 Alesia e fericita pentru ca are casuta ei, unde doarme cel mai bine.Tot la Alina am apelat si pentru saltea, lenjerii, aparatoare etc. Ea s-a ocupat de absolut tot!Iti multumim, „Mama si lemnul“! ❤️
anda olaruanda olaru
09:05 19 Apr 23
Am făcut cea mai bună alegere să comandăm acest model de pat, copiii sunt foarte încântați de el și astfel am reușit să-i convingem sa doarmă singurei în camera lor ( speram să țină 😁🙏🏻).Mulțumim pentru promptitudine și pentru toate sfaturile, indicațiile date prin telefon, astfel soțul a reușit singur să monteze patul.Vă mulțumim! 🤗🥰P.S Cu siguranță vom mai comanda și alte produse 🤗
js_loader

Apariții media:

Separator2
Separator2