Despre mine

Buna, sunt Alina.

Sunt decorator pentru copii, cu specializarea in tamplarie si design interior, fondator Mama si lemnul. De asemenea, sunt licentiata in stiinte economice si ca asistent generalist, cu experienta de 10 ani in stomatologie.

Meticulozitatea pe care am exersat-o ani la rand in stomatologie, m-a ajutat sa inteleg cat de importanta este atentia la detalii, pe care o acord tuturor produselor care pleaca din atelier.

Dupa ce am devenit mama, pentru a doua oara, parcursul meu profesional s-a schimbat complet, vrand sa descopar din ce in ce mai mult relatia pe care o aveam cu lemnul si sa creez mobilier care ii ajuta pe copii sa fie autonomi, avand acces la lucrurile lor.

Am inceput tematoare si fara experienta in lumea antreprenoriala, dar pasiunea pentru lemn si motivatia mea de a sprijinii parintii, in amenajarea camerei copiilor, m-au ajutat sa fac fata oricarei situatii ce a aparut in drumul meu ca decorator si antreprenor.

Decorez cu mobilier din lemn si amenajez complet camere de copii, cu varste cuprinse intre 0-10 ani, in acord cu nevoile lor si cu valorile si stilul de viata al parintilor.

Lucrez cu parinti cu copii de 0-10 ani de pe intreg teritoriul Romaniei.

Fac acest lucru prin metoda mea personalizata, in care combin procesul tehnologic bine pus la punct si atentia la detalii, cu recomandari de design interior, legate de cromatica si imbinarea elementelor decorative.

La toate acestea adaug o atitudine pozitiva si lucrez cu zambetul pe buze. Lucrand cu mine vei avea calitate produselor, siguranta copilului, ergonomie, inspiratie si o camera de poveste pentru copilul tau.

Iti promit ca te vei simti inteles/ inteleasa, increzatoare, bucuroasa si ca ai facut cea mai buna alegere atunci cand ai decis sa lucrezi cu mine.

Sunt aici sa te sprijin si daca ai nevoie de mai multe detalii iti astept emailul la: admin@mamasilemnul.ro.

Ce spun alte mame despre colaborarea cu mine

Sunt foarte multumita de serviciile Alinei, atat de calitatea produselor cat si de timpul de executie, apoi de raportul calitate-pret. Are un atu foarte important in comunicare, explica ceea ce face si am inteles usor, apoi este creativa, prompta, cu un spirit prietenos si energica. M-am simtit bine in prezenta ei! Colaborarea a fost minunata! Alina este o persoana deosebita, cu o energie pozitiva debordanta. Calitatea produselor este superioara si mobila arata mult mai bine ca in poze! Iti sunt recunoscatoare, Alina pentru camera fetitei, in care sunt sigura ca se va simti minunat!
Andra, mama Atenei
Pentru ca imi doream ceva sigur si frumos pentru copilul meu, in materie de mobiler, am inceput sa caut si sa intreb diferite persoane care realizeaza astfel de patuturi. Din pacate nu gaseam pe cineva cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda, pana cand am gasit-o pe Alina. Nu am colaborat si nu am simtit niciodata o asa chimie cu cineva, si asta inca de la primul mesaj. Este o profesionista si produsele sunt cu adevarat minunate. Alina nu iti livreaza doar mobilier de lemn, Alina iti livreaza mobilierul dorit si emotie.
Simona, mama Emmei

Lucreaza si tu cu mine!

Sunt alaturi de tine pe telefon 0769 269 849 si pe email admin@mamasilemnul.ro