Atelier de creație

pentru copii

Mama și lemnul

1

Atelierul de creatie cu resturi de lemn de brad romanesc si pin este o sursa extraordinara pentru copii sa isi exprime creativitatea in mod liber si intuitiv.

Vor lua parte la o mica prezentare despre procesul prin care trece lemnul de la faza de copac pana la faza de prelucrare in fabrica si apoi prelucrarea pentru a fi piesa de mobilier.

Copiii vor fi inspirati , foarte incantati si fericiti sa se exprime liber fara sa li se impuna un anume mod de lucru. Li se va prezinta de la inceput ce pot face cu aceste piese din lemn, iar ei vor crea exact asa cum simt.

La acest atelier se folosesc bucati din lemn care raman in atelierul nostru de tamplarie in care facem mobilier din lemn pentru copii si refolosim totul intr-un mod creativ prin aceste ateliere pentru copii in care si lor le dam sansa sa lucreze cu materiale naturale.

WhatsApp Image 2023 05 02 at 3.31.38 PM
WhatsApp Image 2023 05 02 at 3.31.38 PM 2
bg cover turcoaz
WhatsApp Image 2023 05 02 at 3.31.38 PM 1

Iată ce vom face:

  • Folosim bucati din lemn de diferite forme si marimi.
  • Smirgheluim piesele cu smirghel foarte fin, astfel copiii au ocazia sa simta lemnul brut si efectul fin de dupa finisarea facuta chiar de ei cu manutele lor.
  • Fiecare copil va primi mai multe piese de diferite marimi si forme si le vor putea lipi cu adeziv pentru a contrui, daca isi doresc acest lucru.
  • Vor picta piesele din lemn sau constructia creata cu acuarele in modul lor unic.
  • La final vor vedea cum se branduieste o piesa din lemn cu ajutorul unui stantator 3D folosit doar de persoana specializata.

Iti garantez ca la acest tip de atelier copiii se vor distra la maxim si vor fi foarte incantati sa creeze cu manutele lor.

2

Costul și durata atelierului:
80 lei/50 minute

Recomandări și cerințe de participare:

*Varsta recomandată: 5-10 ani

*Numar minim de participanți: 17 copii

*Locuri în care se pot ține atelierele creative: grădinițe de stat sau private, școli, afterschool-uri

Organizează un atelier!

Sunt alaturi de tine la telefon: 0769 269 849,
dar si pe email: alina.curelet@gmail.com