Termeni generali

MAMA SI LEMNUL este denumirea comercială a MAMA SI LEMNUL SRL, administrat de persoana juridica cu sediul social in Str. Fantanica, nr. 36,sect. 2 București, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/5375/2019 41003500, numita in continuare MAMA SI LEMNUL.

Tel: 0769269849 / Adresa e-mail: alina.curelet@gmail.com

Vă rugăm sa citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea necondiționată a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.mamasilemnul.ro, MAMA SI LEMNUL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de Confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați confirmat sa le respectați prin continuarea de a naviga pe acest website.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.mamasilemnul.ro este proprietatea MAMA SI LEMNUL SRL.

MAMA SI LEMNUL garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.mamasilemnul.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății MAMA SI LEMNUL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea MAMA ȘI LEMNUL SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor terți de servicii oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare privind protecția drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți pe deplin de acord cu cele mai sus menționate.

Sesizari

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau încalcă drepturi la marcă, vă rugăm sa ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: alina@mamasilemnul.ro. MAMA ȘI LEMNUL va răspunde sesizarii în maxim 5 zile lucrătoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de dumneavoastră precum și GDPR vor fi folosite de MAMA SI LEMNUL exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comandă vor fi folosite numai pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în masura în care sunteți de acord să primiți acest gen de informații) facturare și pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat să furnizați datele personale, însă refuzul face imposibilă prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către echipa MAMA SI LEMNUL precum și terți  – ca serviciul de curierat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale și să solicitați ștergerea datelor din baza noastră de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa către MAMA SI LEMNUL SRL cu o cerere scrisă, datata si semnata. MAMA SI LEMNUL SRL se obliga sa nu facă publice sau sa nu vanda bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

MAMA SI LEMNUL nu trimite mesaje nesolicitate clienților sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum și o procedura validă de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de MAMA SI LEMNUL nu sunt contrafacute.

MAMA SI LEMNUL garantează originalitatea produselor comandate de pe site.

Prețul si riscul transportului intra in obligația cumparatorului.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.mamasilemnul.ro sunt lucrate manual de catre artist conform obiectivului activități CAEN 9003.

Obligațiile de înregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata și livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrării de produse către clienți persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul României. În momentul livrării, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrată în limita stocului disponibil, cu condiția ca aceasta sa fi fost confirmată de către MAMA SI LEMNUL.
Livrarea se face diferit: produsele de dimensiuni mici – in 3 zile lucrătoare, produsele cu dimensiuni mari și voluminoase – 5 zile lucrătoare, în funcție și de comenzile în lucru.

Livrarea se face prin serviciul de curierat Fan Courier, taxa este 18 lei pe obiecte mici.
Pentru cele voluminoase și grele taxa se calculeaza in functie de kilograme.
La solicitarea clientului se face simulare de pret pentru estimarea costului de transport.

De asemenea, puteți ridica produsele din locație la adresa Fantanica nr 36 sector 2 – tel. 0769269849, după ce ați primit confirmarea din partea MAMA SI LEMNUL.

Plata produselor comandate prin MAMA SI LEMNUL se poate face astfel: in numerar la livrare, prin ordin de plata/transfer bancar in avans, plata cu cardul online sau in numerar cu ridicare din locație.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract in afara spațiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

In cazul in care aveți o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de MAMA SI LEMNUL, va rugam sa ne adresați un e-mail pe adresa: alina@mamasilemnul.ro. Orice conflict apărut între clienți și companie se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegerea dintre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată române, conform legislației in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si MAMA SI LEMNUL pentru utilizarea acestui site.

MAMA SI LEMNUL verifica periodic exactitatea informațiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind conținutul și disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care prețul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligați sa furnizam respectivul produs la prețul greșit și vă vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul preț al produsului, iar dumneavoastra veti decide dacă doriți sau nu sa achizitionati produsul la prețul corect.

Fotografiile (imaginile)  produselor afișate pe site au caracter informativ și acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate fara preaviz sau pot exista erori de operare.