mama si lemnul articol blog

Unde ajung produsele noastre naturale create pentru copii?

Te salut!

Astăzi vreau să povestesc si aici despre locurile în care ajung produsele Mama și lemnul și modalitatea prin care ele ajung la tine în casă, in camera copilului.

Atunci când ești din alt oras față de București și Ilfov, vreau sa stii ca produsele Mama și lemnul ajung în absolut orice colț din întreaga Românie și în Uniunea Europeană prin firma de curierat și sunt montate de fiecare client.

Un pătuț care a ajuns în Buzău:

pat casuta buzau

Produsele Mama și lemnul ajung prin două modalități în casa ta, după cum urmează:

• Dacă ești din București și Ilfov produsele ajung la tine prin intermediul colegilor mei. Ei le transportă, ți le manipulează până în casă și le și pot monta. Că vorbim de un pat, de dulap sau mai multe produse în aceeași comandă, de pat, dulap, rafturi de cărți, produsele se livrează  și se montează de către colegii mei, rapid și foarte îngrijit.

• Dacă ești din orice alt oraș în afară de București și Ilfov, adică din orice oraș și colț din întreaga Românie produsele sunt livrate prin intermediul firmei de curierat, ajung la tine și apoi le poți monta când dorești.

• Dacă ești din Uniunea Europeană și îți dorești produse Mama și lemnul poți comanda pe site sau telefonic cu o scurtă sesiune de consultanță cu mine pentru a fi sigur/sigură că s-au înțeles toate detaliile,  dacă nu este un produs standard. Menținem legătura pe parcursul procesului de producție, cu câteva zile înainte te anunț că a ta comandă este aproape gata și va fi livrată tot prin intermediul firmei de curierat. Odată ajuns produsul la tine îl poți monta atunci când dorești acest lucru.

Aceasta căsuță a străbătut tot drumul până în Elveția:

pat casuta in L elvetia

Produsele au ajuns în absolut toate județele țării noastre, în orașe și sate îndepărtate si in acest fel foarte multe familii se pot bucura de produsele noastre, chiar dacă suntem foarte departe unii de ceilalți, dacă ne gândim la kilometri distanța, dar suntem foarte, foarte aproape la un click distanță sau la un telefon distanță.

Iată un pătuț ajuns în Timișoara:

pat casuta timisoara

Pot să spun bucuroasă că am amenajat camere aflându-mă la kilometri distanță de clienții mei, folosindu-mă de tehnologie, telefon, imagini, video-uri și întrebările potrivite pentru a afla răspunsurile de care aveam nevoie. Reusesc sa fac acest lucru datorita numarului mare de familii cu care lucrez si intuiesc ce anume este foarte important sa stiu, chiar daca nu sunt in incaperea pe care urmeaza sa o mobilam. Chiar și din alt oraș am creat în acele camere mobilierul potrivit care să se potrivească perfect ca dimensiune, forma, cromatic și totul să fie din aceeasi poveste.

Sunt mandra si recunoascatoare ca produsele pentru copii create de mine si lucrate de colegii mei au ajuns si acoperit toate judetele tarii. Va multumesc pentru asta!

Acum că ai aflat toate acestea, poți comanda fără nicio grijă chiar dacă nu ești din București și Ilfov și te afli în orice colț din România, ori din Uniunea Europeană.

Contactează-mă:

AC FAB08637

Sunt aici să te ajut cu drag și să-ți fiu parteneră în amenajarea celei mai frumoase și sigure camere pentru copilul tău.

Cu drag,

Alina

Leave a Comment