Raft pentru jucarii DENISSE

830,00 lei

Cu această piesa de mobilier copilul va avea la indemana toate jucariile pe care i le pui tu la dispozitie. Le vede, are acces foarte usor la ele si ii creste increderea ca se poate ocupa de bunurile lui.

Este un raft pentru copii foarte spatios si are succes total, atat ca design, cat si ca utilitate. Copilul isi poate lua singur ce are nevoie si va duce pe raft singur, dupa ce ii repeti de cateva ori, in zile diferite si mentii o constanta.

In acest fel ai casa atent amenajata si mai ordonata.

Acest raft pentru jucarii din lemn de molid este inspirat din natura si pote fi integrat in multe decoruri.

Disponibil pentru precomandă

Scrie-ne pe WhatsApp
Categorie:

Prezentare


Structura este realizata cu piese de 60/30 mm si ofera rezistenta intregului produs.

Dimensiuni:  120h/100L/30l

Materiale: Lemn de brad romanesc

Finisaj – Toate muchiile si colturile raftului sunt rotunjite si nu se vor intampla accidente.

Raftul este in varianta NATUR si se poate vopsi la cerere cu un cost suplimentar (cere detalii pe adresa de mail sau telefonic).

Modalitate de Plata : Se achita integral in contul firmei.

Raftul se poate ridica de la atelier sau se livreaza prin curier – cost curier in functie de zona in care se livreaza. Poti afla suma exacta a transportului cand generam awb-ul pentru livrare.


Informații livrare


Produsele de tip textil si saltelele se livrează în 2-3 zile lucrătoare.

Piesele de mobilier de dimensiuni mici (ex. rafturi, etajere pentru carti) se livrează în aproximativ 10 zile lucrătoare sau 2 zile lucratoare daca le avem disponibile pe stoc.

Piesele de mobilier de dimensiuni mari (ex. paturi, dulapuri, ansambluri) se livrează în aproximativ 20 zile lucrătoare – poti verifica si telefonic termenul de livrare, in functie de perioada din an in care plasezi comanda.

Transport, manipulat și montaj se face doar în București și Ilfov, iar costul variază în funcție de sector și complexitatea comenzii – vezi mai jos lista de preturi

Livrarea prin curier a produselor Mama și lemnul se face în orice locație de pe teritoriul României, iar costurile variază în funcție de greutate, dimensiuni și distanța de la cel mai apropiat punct de livrare al firmei de curierat. De obicei costurile de transport pentru un pat cu sertare sunt intre 150-250 lei. Poti afla suma exacta a coletelor tale dupa ce fac awb-urile pentru produsul/produsele tale.

Transportul care se face prin curier rapid (24/48 ore) se aduce pana in fata blocului / fata casei, de la momentul finalizarii executiei.

Mamasilemnul.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzaierile de livrare datorate firmelor de curierat sau deteriorarile survenite in procesul de transport. Recomandam a se verifica cu atentie coletele inainte de preluarea acestora.

Ridicare  Poti si sa ridici patul de la atelier, din zona Iancului – Pantelimon si sa il montezi acasa, daca este potrivita aceasta varianta pentru tine. Paturile, chiar si cele cu sertare, incap si intr-o masina obisnuita.

Montajul care se va face dupa ce patul a fost lucrat si lasat, din motive personale, in regim de depozitare (contra cost 7 lei/zi) ori a fost deja livrat si se doreste montajul dupa o anumita perioada de timp de catre echipa, va costa 500 lei.

Mai multe detalii legate de comanda ta si timpul de executie putem discuta la telefon 0769269849, pe WhatsApp sau la adresa de e-mail admin@mamasilemnul.ro.

Transport, manipulat, montaj Daca esti din BUCURESTI si ILFOV transportul si montajul il facem noi cu un cost suplimentar in functie de sector:

 




Recenzii


Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raft pentru jucarii DENISSE”



S-ar putea să-ți placă și…