pat casuta montessori 3 e1677162426326

Pat casuta cu barne groase versus pat casuta cu barne subtiri

Care dintre cele doua variante este mai potrivita?

Hai sa vedem in continuare in acest articol.

Paturile cu bârne subțiri arată foarte frumos și sunt și rezistente cât să susțină și un adult. Este foarte adevărat.

Baza lui este concepută să reziste și dacă adultul doarme în pat cu copilul pentru întreaga noapte sau doar dacă adoarme copilul și apoi pleacă.
Aici mă refer la paturile care sunt ridicate de la sol cu sau fără sertare, cele la sol rezistă oricum.

Pentru o claritate eficientă am pentru tine câteva detalii importante despre modelele de paturi care au bârnele subțiri și cele care au bârne groase.

1. La paturile cu bârnele de lemn mai subțiri, necesarul de lemn care se folosește în producția lui este mai mic, de aici prețul paturilor este mai mic.

2. Prețul este mai mic comparabil cu prețul paturilor cu bârne groase, în care necesarul de lemn utilizat în producție este mare, de aici prețul mai mare.

3. Paturile cu bârne subțiri sunt rezistente, dar nu au exact aceleași avantaje și beneficii ca și paturile cu bârne groase.

4. Patul cu bârne subțiri se mișcă mai tare dacă vrei să îi pui un hamac și contează foarte mult și dacă vrei să fie lat, 140 cm, de exemplu. Se va mișca mai mult.

5. Patul cu bârne groase este mult mai stabil dacă vrei ai un copil energic sau vrei să îi pun un hamac să se distreze în camera și în patul lui. Face față și energiei a doi copii dându-se în hamac. Este testat.

6. Dacă vrei un pat mai stabil decât poate fi cel cu bârne subțiri, atunci cel cu bârne groase îți va satisface această nevoie.

7. Patul cu bârne subțiri, la sol, este mai eficient, față de cel ridicat, dacă ai un copil energic, asta dacă vrei să alegi patul cu bârne subțiri.

8. Să ne înțelegem, patul cu bârnele subțiri nu este egal cu patul cu bârne groase. Doar forma poate fi aceeași și faptul că poate dormi și un adult împreună cu copilul dacă este nevoie.

9. Stabilitatea, masivitatea unui pat este dată de bârnele cu care este construit și numărul punctelor în care este prins. Dacă are mai multe piese prinse între ele este mai stabil, dacă îi scoți din piesele care îl compun devine mai mobil.

Ce mai este bine sa stii in legatura cu paturile?

Un pat la sol cu barne subtiri va rezista si daca se vor urca in el trei adulti. Daca il ridicam de la sol va rezista cu siguranta unui adult si unui copil in acelasi timp, dar nu-i pune un hamac sa il miste copilul cu hamacul pentru barnele subtiri nu sunt atat de stabile asa cum sunt barnele groase.

Mențiunile de mai sus te vor ajuta să știi ce să alegi, în funcție de ce dorești de la patul pe care vrei să îl cumperi.
Vei ști ce nevoi poate să îndeplinească prin structură, mărime, formă și funcționalitate, ținând cont și de grosimea lemnului din care este construit.

Îți las mai jos imagini cu paturi cu bârne groase și cu bârne subțiri ca să îți fie ușor să înțelegi și să se așeze ceea ce ai citit mai sus.

Orice întrebări mai ai, legate de modelele de paturi, atunci când vrei să îl comanzi pe cel potrivit, te rog sună-mă la 0769269849. Te ajut cu mare bucurie si cu siguranta vei face cea mai potrivita alegere!

 

Cu caldura,

Alina

Iata mai jos cele doua modele de paturi cu barne grose versus barne subtiri:

     * PAT TIP CASUTA LUCRAT CU BARNE GROASE

20220724 141216

                                                                                                                       * PAT TIP CASUTA LUCRAT CU BARNE SUBTIRI

                                                                               pat tip casuta 3

Leave a Comment