pat mikell personalizat e1655218601918

Lenjerie personalizata sau lenjerie standard?

 

Recent una dintre mamicile cu care am colaborat, mi-a spus cat de mult o ajuta faptul ca ii pot pune la dispozitie si lenjerii personalizate, in functie de salteaua pe care o are.

 

Este mamica a doi baietei gemeni, baietei pentru care am creat un pat casuta personalizat fix dupa nevoile si varsta lor si trei dulapuri casuta. I-am pus la dispozitie si salteaua pentru pat, avand dimensiuni atipice.

 

A comandat o lenjerie personalizata completa, compusa din cearsaf cu elastic, huse de perna, husa pentru pilota, toate acestea personalizate dupa saltea, pilota si pernele pe care le avea acasa. Toate bune si frumoase.

 

 

nikos cu sertare 3 Copie                                                           pat cort fara sertare 1

 

 

La foarte putin timp, a cumparat dintr-un magazin alte trei lenjerii, cu dimensiuni mai standard, ca sa aiba mai multe lenjerii de schimb. Dupa ce le-a spalat, a constatat ca cearsafurile se potrivesc cu salteaua pe care o are, dar nu se potrivesc husele de la perna si husa pentru pilota.

 

Sunt cazuri in care ai o anumita dimensiune de perna, de pilota si este foarte posibil ca toate aceste piese de la o lenjerie standard, sa nu se potrivesca chiar cu tot ceea ce tu ai deja acasa.

 

Chiar si atunci cand ai o dimensiune standard a patului si a saltelei este posibil ca cearsafurile de la lenjeriile standard, din magazine fizice sau online, sa nu se potriveasca pe inaltimea saltelei tale. In cazul acesta cearsaful poate sa stea foarte larg sau sa iasa des de sub saltea si sa se vada urat.

 

La lenjeriile personalizate, absolut toate piesele, se croiesc si se personalizeaza in functie de dimensiunile saltelei, inclusiv inaltimea, ale pernei si ale pilotei. De aceea toate piesele se vor potrivi foarte bine.

 

pat cort cu sertare 5

Clienta mi-a scris si m-a intrebat daca poate sa comande de la mine, doar husa de pilota si de perna, ca sa combine cu cearsafurile luate din magazin si sa salveze macar putin situatia. Evident ca am ajutat-o in acest sens si mi-a spus urmatoarele:

“ Trebuia sa fac așa de la început, m-am grabit și am cumparat aiurea. Am pierdut timp sa merg in magazin, energie si am irosit si bani.

 

Cu dumneavoastra merg la sigur pentru ca lenjeriile personalizate vin cum trebuie.

 

Este clar, de preferat, ca lenjeriile sa fie personalizate deoarece se rezolva mult mai rapid, fara batai de cap si stai linistit ca iese ceea ce trebuie. Altfel, ajungi acasa si te trezesti ca nu corespunde 100%, arata ciudat si pur si simplu se strica aspectul patului. E pacat.

 

Stiu, poate parea ca iesi mai ieftin, dar nu, este doar o iluzie. Si nu mai zic, ca la lenjeriile pentru copii, exista doar o singura husa de perna, iar mie mi-au trebuit cate doua, si nu se potrivesc.

 

Am vrut sa am mai multe lenjerii de rezerva si am crezut ca daca le iau dintr-un magazin care le vinde cu dimensiuni mai standard, voi economisi, dar uite ca nu mi-a iesit.

 

Cred ca ar fi de mare folos sa povestiti si altor mamici despre acest subiect, sa stie cat de mare este avantajul de a cumpara lenejerii personalizate pentru patul celor mici.

Este mai sigur, mai rapid, au un cost corect si primeaza calitatea atat a bumbacul, cat si a modului in care sunt lucrate. “

 

Daca ai nevoie de ajutorul meu in achizitionarea lenjeriilor potrivite pentru patul copilului tau, scrie-mi aici: 0769 269 849 si te ajut cu drag.

 

Cu drag,

Alina

Leave a Comment